بهترین منابع غذایی ویتامین E
به گزارش مجله سرگرمی، بدن ما قادر نیست تمام پروتئین ها و ویتامین های مورد نیازش را فراوری کند و بنابراین باید این دسته از مواد را با خوردن غذاها یا مکمل ها به بدن خود برسانیم که ویتامین E (ویتامین ای) یکی از همین مواد مهم و لازم است.
به گزارش ایسنا، ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته می گردد و به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در بدن یاری می نماید.
آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد، محافظت می نمایند و می توانند خطر ابتلاء به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند
بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می تواند فرد را در برابر بیماری های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.
از سوی دیگر مصرف زیاد ویتامین E به وسیله مکمل ها می تواند منجر به خون ریزی بیش از حد گردد. البته مصرف خوراکی های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در لیست زیر آورده شده سالم و ایمن محسوب می گردد.
از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می توان به ترتیب به موارد زیر اشاره نمود:
1- تخمه آفتابگردان
2- بادام ها
3- آووکادو
4- اسفناج
5- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)
6- کیوی
7- کلم بروکلی
8- ماهی قزل آلا
9- روغن زیتون
10- میگو
بنا بر گزارش سایت مای فود دیتا، مقدار مورد احتیاج مصرف ویتامین E به طور روزانه 15 میلی گرم است.
منبع: همشهری آنلاینپرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری