طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستان
به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه اشکنه گوجه فرنگی که خوراک مخصوص ناحیه کردستان می باشد را به شما آموزش دهیم.
به گزارش ، اشکنه یکی از غذا های سنتی ایرانی است که معمولا با نان میل می گردد. اشکنه تاریخچه ای طولانی دارد و از قدیم در نواحی خراسان طبخ میشده است و البته هنوز هم در میان مردم مشهد و دیگر شهر های خراسان هواداران زیادی دارد.
اشکنه انواع مختلفی دارد و در شهر ها و روستا های کشورمان به شکل های متفاوتی تهیه می گردد که از آن جمله می توان به اشکنه اوجز، اشکنه اودوغ، اشکنه سیب زمینی، اشکنه پیاز، اشکنه سیب زمینی پیاز، اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه کشک اشاره کرد.
این غذا برای گیاه خواران و دیگر افراد که منع استفاده از گوشت و مرغ دارند و یا دوست دارند یک غذای بدون گوشت و ساده امتحان نمایند، یک گزینه عالی محسوب می گردد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم که خوراک مخصوص ناحیه کردستان است. با ما همراه باشید.
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
روغن 2-3 ق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
در تمام انواع اشکنه ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می گردد و سپس دیگر مواد به آن افزوده می گردد. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیاز ها را خرد نموده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
وقتی پیاز ها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رنده شده را به ان اضافه کنید.
گوجه پیاز ها را خوب باهم سرخ کنید.
در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه نمود و تفت دهید.
حالا موقع اضافه نمودن سیب زمینی هاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر عظیم هستند به 4 قسمت تقسیم نموده و داخل ظرف بریزید.
مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
نیم ساعت قبل از سرو، تخم مرغ ها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.
اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده است. امیدواریم این غذای بسیار ساده و راحت را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: آکاایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانبلاگ پو: بلاگ پو | اینجای دنیای ما وبلاگنویس هاست
تور کانادا: تور کانادا | مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا
تور آلمان ارزان: تور آلمان ارزان قیمت | تور برلین، تور فرانکفورت، تور نمایشگاهی آلمان